L'EMD treu a concurs públic l'auditoria energètica

per Jordi Pascual

L' Agutzil

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Josep Puig, president de l'EMD. Foto: Jordi Pascual

En el darrer Ple ordinari de la Junta de Veïns va ser un punt calent. Cal o no cal fer una nova auditoria energètica? No es pot ajustar la que ja hi ha? L'EMD, però, tira pel dret i ja ha fet pública la licitació del contracte per fer una auditoria energètica i tècnica de l'enllumenat públic de la vila. Des de ja i fins al 24 d'octubre les empreses interessades poden presentar les seves propostes a una licitació que té com a pressupost base 33.000€ (sense IVA).

El contracte, segons el plec de clàusules administratives, ha de permetre fer l'auditoria energètica i tècnica, tele gestió, la separació d'instal·lacions amb altres titulars, fer propostes de millora energètica i tècnica, amidar el pressupost, seguir les obres executades, separar els quadres d'altres municipis, fer les gestions que se'n deriven amb companyies elèctriques, tenir un servei d'assistència tècnica, gestionar subvencions, depurar l'inventari i realitzar un estudi de seguretat. Tot plegat en un contracte de 4 mesos de durada.

El preu de la proposta té la major part del pes en el concurs públic (65 de 100 punts possibles) mentre que la valoració de la proposta tècnica (27), les millores proposades pel licitador (6) i les proposades per l'EMD (2) tenen menys importància. La mesa de contractació estarà formada pel president de l'EMD, Josep Puig, i els vocals Susanna Casta (C's), Noël Climent (ERC-MES) i Xavier Humet (CUP-PC) amb la secretària, Concepció Foraster, i l'enginyer, Marcos Pérez.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article