Can Barata torna a ser edificable

per Anna Poquet

L' Agutzil

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Beatriz Sancho, propietària d'un terreny a Can Barata durant l'Audiència Pública prèvia al Ple de febrer. Foto: Jordi Pascual

Tal com s’havia plantejat anteriorment en el Ple del passat mes de febrer, el 4 d’agost el Conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, va aprovar definitivament la modificació puntual així com la transcripció a escala 1:1.000 del Pla General Metropolità (PGM) a l'àmbit de Can Barata. El Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) del 18 d’octubre així ho explica en un edicte que es va fer públic el passat 7 d’octubre sobre la resolució referent al municipi.

D’aquesta manera, segons va explicar el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, en l'esmentat Ple de febrer, l’Ajuntament té permís per tornar a atorgar llicencies d’edificació, fet que no passava des de que caduqués la llicència el gener de 2013. L’aprovació d’aquesta modificació ha servit per actualitzar el document, tant pel que fa al suport com pel contingut, amb la introducció de les parcel·les que no estaven registrades. D’aquesta manera, tots els veïns que tenien terrenys però no hi podien construir res o els que s’havien quedat a mitges, ja podran tornar a edificar.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article