L'Olimpyc Floresta referma el seu compromís amb el barri en la presentació de la temporada

per Jordi Pascual

Esports

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Fotos: Jordi Pascual

L'esperit diferencial que constantment s'atribueix a La Floresta existeix perquè hi ha persones i entitats que s'identifiquen col·lectivament i defensen els interessos del seu barri. L'Olimpyc un any més ha demostrat mantenir aquest compromís. De fet, ho fa constantment anant més enllà del futbol sala participant a actes diversos, el més recent de solidaritat amb els refugiats.

La presentació dels equips de la temporada 2016-2017 ha demostrat novament aquest esperit col·lectiu. A banda de veure jugar els equips i conèixer-los un a un amb la corresponent fotografia, el club ha animat els seus socis i aficionats a votar a favor de les propostes que beneficien La Floresta en els pressupostos participatius i més concretament la que pretén instal·lar calefacció a les pistes de Can Llobet, la casa del club. No ho fan sols, hi donen suport part del teixit associatiu florestà, l'AMPA, l'Associació de Veïns i Propietaris, El Mussol i l'Assemblea Jove.

L'acte simbòlic d'inici de temporada –ja que realment ja s'han disputat els primers partits– també ha servit per demostrar la humilitat del club més emblemàtic de La Floresta. L'escenografia ha estat una porteria al mig del camp i l'espectacle, unes animadores ballant i fent volantins per l'aire. No cal més, una mica de música i els jugadors. I encara que la megafonia pugui fallar una mica, l'ambient està assegurat.

El club també estrena nou equipatge i l'empresa encarregada, que també vesteix l'Inter Movistar, ha permès sortejar una samarreta d'aquest equip que juga a la Lliga Nacional de Futbol Sala. Els familiars i aficionats també han pogut adquirir calendaris, fotografies i merxandatge del club. Tot plegat en un acte proper en què l'esport base ha tingut la mateixa importància que el primer equip.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article