Solred subministrarà carburant per a la flota municipal per valor de 520.000€

per Anna Poquet

L' Agutzil

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Foto: Premsa Ajuntament

El passat 11 d’octubre s’adjudicava a l’empresa Solred, S.A el subministrament de carburant per als vehicles municipals i per la maquinària o eines que utilitzin carburant pel seu funcionament, ja sigui, benzina sense plom 98 (que representa el 44% del subministrament que es necessita), benzina sense plom 95 (44%) i gasoil A d’automoció (12%), amb un import de 519.332,00 € amb IVA per a un període de 4 anys, segons el portal de contractació pública de l'Ajuntament.

Solred, S.A és l’única empresa presentada. Durant el període de presentació d’ofertes, a banda de Solred S.A, es van interessar dues empreses més, BP i MEROIL, però finalment, cap de les dues es va presentar al concurs. BP per no disposar de cap estació de servei al municipi amb servei les 24h els 365 dies de l’any i MEROIL per no poder competir amb altres empreses del sector, ja que, l’empresa assenyala que els preus de venta al públic que ofereix són amb poc marge de benefici i, per tant, els hi és impossible oferir descomptes competitius.

Dels 100 punts màxims que es poden aconseguir, l’empresa Solred, S.A ha aconseguit una puntuació de 77 punts, dels quals, 70 fan referència a l’oferta econòmica, ja que, al tractar-se de l’única empresa presentada, ha obtingut la màxima puntuació, 4 punts per les dues estacions de servei que tenen al municipi i que dispensen GLP i 3 punts per les 5 estacions de servei que tenen dins el terme municipal de Sant Cugat. 

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article