Sant Cugat participarà a la Setmana Europea de l'Esport

per Jordi Pascual

Esports

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Álvaro Benejam, regidor popular. Foto: Jordi Pascual

El Ple de novembre ha aprovat que l'Ajuntament de Sant Cugat sol·liciti ser partner en la Setmana Europea de l'Esport de l'any vinent. La proposta, plantejada inicialment pel Partit Popular i arribada a la sessió plenària com a moció institucional, arriba després que l'Associació Europea de Capitals de l'Esport (ACES) hagi acceptat la petició del consistori santcugatenc perquè el municipi sigui Ciutat Europea de l'Esport l'any 2018. Aquesta és una distinció que dóna l'associació a les ciutats de menys de 500.000 habitants amb la voluntat de generar activitat esportiva i econòmica durant dos anys continuats.

L'Ajuntament aprofitarà la comissió creada expressament per a la designació de la ciutat com a Europea de l'Esport de cara al 2018, on hi participen diversos agents esportius de la ciutat així com partits polítics, per definir un pla d'activitats i accions per promocionar la pràctica de l'esport durant la Setmana Europea de l'Esport. Aquesta és una iniciativa de la Comissió Europea que té com a objectiu promoure l'exercici físic.

La darrera edició de la setmana es va fer el setembre passat amb la participació, segons dades oficials, de més de dos milions de persones dels 28 estats membres de la Unió Europea en un conjunt de 8.500 esdeveniments per promocionar l'esport. La Comissió subvenciona accions relacionades amb la promoció esportiva durant aquesta setmana.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article