Més de 800.000 € per mantenir els 84 parcs de jocs infantils

per Miquel Margalef

L' Agutzil

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

El contracte encara està en període de rebre ofertes. Foto: Miquel Margalef

El consistori de Sant Cugat ha a tret a concurs públic el servei íntegre de manteniment de les àrees de jocs infantils de la ciutat. L’objectiu del contracte és que l’empresa s’encarregui de mantenir els elements de jocs i les àrees de jocs infantils en bones, adients i complertes condicions de seguretat, ús i aspecte.

A més també es demana en el contracte que es faci el possible per allargar la vida útil del joc i la dels seus components al mateix moment que s’assegura que cada joc compleixi les funcions per a les quals ha estat instal·lat mantenint la seva funció. D’aquesta manera, en el contracte s’inclouen totes les àrees de jocs infantils públics, els de les escoles primàries i bressol, les pistes de skate, els parcs de barres o les àrees d’elements per a la gent gran.

En total a Sant Cugat, comptant tots aquests elements definits en el contracte, hi ha 84 espais on la futura empresa haurà de realitzar tasques de manteniment els propers 3 anys de contracte. El termini per presentar ofertes es tancarà el proper 8 de febrer i té un pressupost de licitació de 875.195,94 € pel qual l’Ajuntament desemborsarà perquè l’empresa realitzi les tasques pactades en el contracte. 

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article