MES també dóna per trencat el pacte d'estabilitat amb el govern

per Miquel Margalef

Política

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Foto: Jordi Pascual 

Moviment d'Esquerres (MES) també indica que el pacte pressupostari amb el govern està trencat arran de l'entrada del PSC a l'executiu. Aquest postulat arriba després de reunir de manera extraordinària la coordinadora del partit santcugatenc i les raons coincideixen gairebé a la perfecció amb les que ERC ja ha donat i a les quals ara s'afegeix MES. Els dos partits estan units i formen un únic grup municipal a la ciutat.  

En el comunicat que MES ha fet arribar als mitjans de comunicació s'indica que la nova aliança del govern de Conesa perjudica els interessos dels ciutadans perquè el consitori ha perdut la majoria pressupostària que abans tenia. A més indica que el partit “no es responsabilitza davant dels ciutadans del compliment del pacte” malgrat els pressupostos ja estan aprovats.

Moviment d'Esquerres també considera que Convergència ha actuat motivada pels seus interessos electorals. El partit dóna suport absolut al grup municipal d'ERC-MES i elogia que aquest doni el vistiplau a tots els aspectes pressupostaris que estan aprovats, malgrat l'acord estigui trencat. El partit, del qual forma part Ferran Villaseñor, també critica el nou govern des de la vesant independentista. “Creiem que el paper dels municipis esdevindrà clau en els propers mesos i el gir de Convergència perjudica el full de ruta”, s'indica en el comunicat.

A més també s'apunta que ara la nova aritmètica deixa la governabilitat en mans del PP, aspecte que consideren “negatiu per a la ciutat”. El text finalitza amb una demanda després dels 30 anys de governs convergents a la ciutat: Fer una política que doni valor als pactes per sobre de les cadires.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article