Ja està a exposició pública el projecte d'urbanització de Can Borrull

per Miquel Margalef

L' Agutzil

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Foto: Jordi Pascual

El projecte per a la urbanització de Can Borrull segueixen els passos definits en el passat Consell de Barri de Les Planes. Tal com el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, va explicar a la reunió el projecte ja ha estat aprovat per la Junta de Govern Local. Ara el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona ja ha publicat l'aprovació de la Junta i el projecte comença el seu període per a exposició pública. D'aquesta manera es comencen a cremar etapes perquè l'urbanització pugui ser una realitat. 

Però aquesta realitat, malgrat que ara s'estan complint els nous terminis marcats pel govern, no es finalitzarà fins al 2018. El futur projecte d'urbanització ha d'anar acompanyat d’un altre document de reparcel·lació que, segons va el tinent d’alcalde en el darrer Consell de Barri, està a punt d’aprovar-se per la Junta de Govern tot i que caldrà comunicar-lo als veïns i treure’l a informació pública abans de poder licitar les obres, amb un pressupost previst de 2,9 milions d’euros, part dels quals recauen sobre els veïns. Calvet ha assegurat que les obres podran començar enguany però s’allargaran 14 mesos.

Durant el procés d’obres caldrà fer una modificació pel que fa a l’afectació de la carretera i de les zones verdes tal com queda estipulat en el document actual. Això ha de passar per la comissió d’Urbanisme del consistori, el Ple municipal i per la Generalitat, el que li fa preveure que es podrà aprovar abans que acabin les obres. Tota la gestió recaurà en el consistori però es crearà una associació de cooperació per fer el seguiment i tenir un canal de comunicació viu amb els veïns.

Malgrat que ara la urbanització està més encaminada que mai, els veïns porten reclamant aquesta actuació des de ja fa anys i especialment en els darrers mesos tal com s'ha vist reflectit en els Consells de Barri

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article