Surt a concurs públic la cobertura de l’espai Pere Grau

per Jordi Pascual

L' Agutzil

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Simulació del projecte. Foto: Quim Escoda.

Segons figura al lloc web del Perfil Contractant de l’Ajuntament, ja ha sortit a concurs públic la cobertura de l’espai Mossèn Pere Grau de Les Planes amb un pressupost de licitació de 479.897,55 euros (amb IVA), tal com ja havia anunciat el govern. Es tracta d’un contracte de quatre mesos, temps suficient per complir els terminis compromesos pel president del Consell de Barri, Joan Puigdomènech, i tenir acabada l’obra abans de la propera Festa Major del Barri. L’obertura de pliques es farà el dia 28 a la sala de plens.

L’anunci, que va sortir publicat al Diari Oficial de la Generalitat el passat 28 de febrer, preveu la construcció de la coberta lleugera de la pista en base al projecte redactat per l’arquitecte Bernat Colomé Franco, d’Arqbag. La coberta, que ha resultat ser més cara que el que es va preveure inicialment, pretén cobrir l’espai com a zona de trobada veïnal i no tant com a equipament esportiu. Per això combina el metall i la fusta amb parets de vidre que han de permetre no generar un gran impacte ambiental.

Les clàusules tècniques del contracte obliguen a la concessionària a senyalitzar les obres i prendre mesures per reduir sorolls i gasos que puguin afectar als habitatges adjacents, entre d’altres. Tindrà una garantia d’un any. Dels 100 punts possibles que poden aconseguir les empreses que es presentin al concurs, 60 fan referència al cost econòmic proposat mentre els altres 40 es distribueixen entre l’anàlisi del projecte (15) i l’organització del procés constructiu (25).

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article