Què tal, com va, senyor William Xècspir?

per Anònim (no verificat)

Cultura

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Fotografies de twitter de @Pedraisang

Doncs jo li puc dir, estimadíssim i venerat senyor Xècspir, que la representació  d’un tastet d’algunes de les seves obres el dijous 16 de juliol a la plaça de l'alcalde Magí Bartralot va ser un èxit. La gent del poble de Sant Cugat esperàvem amb deler la vinguda d’aquests actors i actrius de la comèdia de l’art que, sabem, roden pels pobles d’aquí i d’allà portant les seves paraules. La plaça estava a vessar, aquestes Lectures tenen el seu merescut èxit. Petits i grans, romaníem expectants, movent amb desfici el vano, preciós, icona indiscutible de les Lectures a la Fresca, enguany de l’artista local Pep Codó, que comencés la boutade. I no ens va decebre, li asseguro senyor Xècspir.

...

Vam gaudir de valent! Hamlet, Les alegres casades de Windsor, El rei Lear, Al vostre gust, Romeo i Julieta… un autèntic Somni d’una nit d’estiu. Els actors i actrius ens van fer arribar, amb veus netes i clares, bones diccions i rics registres, les seves sàvies, punyents i divertides paraules. Una posada en escena en la seva justa mesura. Ja sabem que això d’anar de poble en poble priva de portar grans atrezzos i, per tant, té molt mèrit, jugar i treure partit de pocs elements.

Vostè és un geni, senyor Xècspir! I afortunats nosaltres que encara hi hagi farandulers que ens facin arribar les seves obres.

Ah! No voldria oblidar-me. El grup La Xaranga de Sant Cugat i tots els actors ens van obsequiar amb una cançó, d'encomanadissa tornada, que els vailets  taral·laregen pels carrers del poble.

Salutacions cordials i a reveure senyor Xècspir!

Anna Cristina Aguilera

Els articles publicats a la secció d'Opinió són responsabilitat de l'autoria de cada escrit.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article