El concurs per a la recollida d'animals morts a Valldoreix queda desert

per Jordi Pascual

L' Agutzil

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Foto: Jordi Pascual

Amb publicació via decret i a través del portal del Perfil Contractant, l’EMD de Valldoreix ha comunicat que cap empresa ha presentat oferta per al concurs públic per a la recollida d’animals morts i el tractament dels residus seguint els criteris del Catàleg de Residus de Catalunya de l’Agència Catalana de Residus. Només deixava de banda la recollida d’animals ferits a la via pública en ser una competència de l’Àrea de Salut Pública de l’Ajuntament. El contracte, d’un any i prorrogable a una segona anualitat, tenia un valor estimat de 7.535 euros (sense IVA) però no s’ha pogut adjudicar ni formalitzar per falta d’ofertes tot i haver-se tramitat com un concurs obert i amb publicitat.

S’hi preveia que la proposta tècnica signifiqués un 70% de la puntuació mentre el 30% restants farien a l’adaptació dels recursos humans i materials a les necessitats d’aquest servei públic tenint en compte la mida de Valldoreix així com a possibles millores sense cost addicional. Per fixar el preu i les condicions, els plecs del concurs preveien la recollida de 12 exemplars de menys de 35 quilograms, 12 d’entre 35 i 60 i quatre de més de 60.

El funcionament del servei seguiria sis passos: l’avís de l’EMD, la recollida en menys de dues hores, la comprovació del xip, el contacte amb els propietaris, el trasllat del cadàver al dipòsit i l’entrega a l’EMD del comprovant de la gestió. Es consideren accions d’emergència les que es fan entre les vuit del vespre i les vuit del matí entre setmana i els dissabtes i festius. A data de publicació d’aquest article, l’administració valldoreixenca no ha comunicat a elCugatenc com actuarà ara per garantir el servei.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article