Adjudicada la realització d'una nova app de serveis ciutadans

per Miquel Margalef

L' Agutzil

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Foto: Jordi Pascual

L'Ajuntament ja ha adjudicat la realització d'una nova aplicació per a mòbils que pretén aglutinar en una sola plataforma diversos serveis per a la ciutadania. Això permetrà al consistori oferir una eina on el ciutadà podrà accedir a tota la informació institucional, i alhora interactuar amb la ciutadania, segons indiquen els plecs de prescripcions tècniques que han servit de base per al concurs públic. 

En el mateix plec també s'indica que l'Ajuntament i els seus organismes ja disposen de diferents espais web amb les seves notícies i actes d'agenda, Apps de diferents serveis o perfils a les diferents xarxes socials i això provoca que sigui costós estar assabentat de tot d'una manera àgil. És per això que el consistori considera necessari adquirir una plataforma que sigui capaç de crear un ecosistema virtual de dades virtuals que aglutini tota la informació de manera ordenada. 

La nova aplicació oferirà diferents serveis per a la ciutadania, així com també d'un gestor de torns per a l'atenció ciutadana. Aplicacions Multimèdia Interactives és l'empresa que ha guanyat el concurs públic i realitzarà també el manteniment preventiu i correctiu de l'aplicació. El contracte és de dos anys prorrogable a dos més si les condicions ho permeten. L'Ajuntament invertirà 23.709 euros per la realització de l'App. 

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article