L’Ajuntament adquirirà 42 marquesines minimalistes per a les parades d’autobús

per Jordi Pascual

L' Agutzil

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Foto: Localpres

Amb un pressupost de licitació de 700.000 euros (amb IVA) el consistori ha tret a concurs públic el subministrament i la instal·lació de 42 marquesines per a les parades d’autobús de la ciutat així com el desmuntatge de les antigues per portar-les als centres corresponents per desfer-se d’elles. Es preveu que durant els següents anys l’empresa en pugui subministrar fins a 18 més fins arribar a la xifra de 60.

La meitat dels 50 punts que podran aconseguir les empreses que es presentin al concurs vindran determinats per l’oferta econòmica. A més, els projectes que incloguin la instal·lació de plaques fotovoltaiques per garantir el consum elèctric de la marquesina i els que incloguin la presència de carregadors USB obtindran 10 i 5 punts respectivament.

El consistori vol que les marquesines tinguin un disseny minimalista, i per això el premia amb 10 punts al concurs. També es puntuarà amb 7 l’adaptabilitat i ergonomia, amb 7 més la capacitat d’incorporar altres elements a la marquesina, amb 6 pels tipus de materials i amb 5 per la qualitat dels materials dels elements que tingui l’estructura com un mupi, un banc, un recolzament isquiàtic, un quadre d’informació i el sostre. L’empresa guanyadora tindrà un any de termini per a la instal·lació de les marquesines des que se signi el contracte. L’obertura de pliques, pas previ a l’adjudicació, es farà el 25 de maig.

La licitació també preveu els emplaçaments per a les marquesines. La majoria d’elles s’ubicaran al centre de la ciutat i els barris del Monestir, Sant Francesc i Coll Favà tot i que també se’n preveuen sis a Volpelleres, una a La Guinardera, cinc al Turó de Can Mates i una al polígon de Can Sant Joan. Això significa que donaran servei als usuaris de les línies urbanes L1 (Mira-sol – Nucli – Torrent de Ferrussons), L2 (Nucli – Colomer – Turó de Can Mates), L3 (Les Planes – La Floresta – estació de Sant Cugat), L7 (Rambla del Celler – Volpelleres – Can Sant Joan – Centre Comercial – Hospital General), L8 (Nucli – ESADE – Torrent de Ferrussons), L9 (Rambla del Celler – Volpelleres – Centre Comercial) i L11 (Mira-sol – Turó de Can Mates), l’autobús del polígon de Can Sant Joan i les interurbanes A6 (Sant Cugat – Barcelona), A4 (Sant Cugat – Cerdanyola – Barcelona) i B7 (Rubí – Sant Cugat – Cerdanyola).

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article