L’adequació de l’estanyol de La Guinardera costarà 460.000 euros més

per Jordi Pascual

L' Agutzil

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Segons figura a la modificació pressupostària aprovada al darrer Ple municipal, la millora ambiental de l’estanyol de La Guinardera costarà 458.892 euros més al consistori. És la quantitat recollida en la modificació que s’extraurà del romanent de tresoreria per a despeses generals i de baixes per anul·lació d’algunes partides estipulades al pressupost vigent. Tal com s’explica al document, es tracta de la quantitat necessària per poder fer les obres d’habilitació, segons el cap de Parcs i Jardins del consistori.

Aquest projecte va ser presentat per l’Associació de Veïns de Volpelleres als pressupostos participatius municipals i se li va atorgar pels serveis tècnics del consistori un temps d’execució de dos anys i un pressupost aproximat de 270.000 euros, el cost màxim de les propostes considerades “grans”. Segons el reglament, havien d’arribar a votació 12 projectes grans amb un valor màxim de 270.000 euros i 12 petits de 50.000.

A diferència d’altres aportacions ciutadanes, la proposta que es va portar a votació alterava lleugerament el redactat fet pels veïns de Volpelleres però deixant intacta l’essència del projecte, amb referències a la millora paisatgística, l’accessibilitat i la fauna. Sense cap alteració en els tallers d’anàlisi i triatge ni per part dels serveis tècnics, el projecte va ser el cinquè més votat de les anomenades propostes grans, de les quals només s’executarien les sis primeres. Va obtenir 1.754 vots, 39 per sota de l’itinerari per a bicicletes entre Rius i Taulet i l’avinguda Graells i 249 per sobre de l’itinerari per a bicicletes entre el centre i Can Magí.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article