L’Ajuntament projecta dos nous aparcaments en superfície a Can Sant Joan

per Jordi Pascual

L' Agutzil

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Fragment d'un dels plànols del projecte de l'aparcament proper a l'estació. Imatge: XG-Arquitectura

Dos projectes per fer aparcaments en superfície a Can Sant Joan es troben en exposició pública a la web del consistori. El primer d’ells s’ubicarà a prop de l’estació de ferrocarrils mentre l’altre s’instal·larà a tocar de l’empresa Roche. Durant el període d’exposició pública, que acaba el dia 13, es poden presentar al·legacions.

El primer d’ells pretén dotar l’espai de 193 places d’aparcament convencionals, cinc adaptades, quatre per a vehicle elèctric i 34 per a motos. Es pretén mantenir gran part de la vegetació existent tot i que se substituiran 20 pins amb la plantació de 30 unitats de pins pinyoners. Quedarà adjacent a un aparcament ja existent i s’ubicarà just a la part superior a la cruïlla entre l’avinguda alcalde Barnils i la via dels ferrocarrils, a una zona que, tot i no estar pavimentada, actualment ja se’n fa ús d’aparcament. El projecte, redactat per XG-Arquitectura, preveu un termini d’execució de tres mesos des de la formalització del contracte després del corresponent concurs públic i un pressupost d’execució material de 437.850,09 euros.

El segon pretén tenir 112 places, tres adaptades, quatre per a vehicles elèctrics i 21 per a motos. També es vol mantenir la vegetació tot i que se substituiran quatre pins i quatre alzines per 14 pins pinyoners i cinc alzines. S’ubicarà a l’accés a Roche des de l’avinguda de la Generalitat en un espai on actualment també aparquen cotxes. El projecte, fet per la mateixa empresa, preveu dos mesos d’execució des de la formalització del contracte i un pressupost d’execució material de 345.372,21 euros.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article