L’acord marc amb l’ACM permet adjudicar directament a Ricoh l’adquisició de material informàtic

per Jordi Pascual

L' Agutzil

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Visita institucional a Ricoh l'any 2013. Foto: Gabinet de premsa de l'Ajuntment

L’Ajuntament ha adquirit 32 ordinadors de sobretaula, 32 monitors i 70 teclats amb lectors de targetes per donar servei al Casal de Torreblanca i Mira-sol. Si bé, en lloc de fer una licitació i un concurs públic des del consistori, un acord marc amb l’Associació Catalana de Municipis (ACM) mitjançant el Consorci Català pel Desenvolupament Local (CCDL) ha permès “adjudicar directament a un dels adjudicataris”, tal com figura a l’informe tècnic.

Ricoh ha estat l’empresa elegida amb un import de 38.709,16 euros (amb IVA). Segons la llei de contractes del servei públic, els contractes menors que l’administració pot adjudicar directament a empreses sense passar per un procés de concurs públic són els inferiors a 18.000 euros. Els inferiors a 100.000, sempre que compleixin altres supòsits, es poden fer amb la fórmula de negociat, és a dir, plantejant l’oferta a tres empreses. En el marc del conveni amb l’ACM, però, es recull que no és fins a 207.000 euros (IVA exclòs) que s’ha de demanar oferta a “totes les empreses seleccionades en l’Acord marc”.

D’aquesta manera, la multinacional amb seu a Sant Cugat serà l’encarregada de proveir ambdós casals de nou material informàtic. Així mateix, haurà d’abonar 1.599,55 euros a la Tresoreria Municipal en concepte de garantia. El contracte, aprovat per decret d’alcaldia passarà en forma de dació de compte per la Junta de Govern.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article