Es construiran tres sales de reunions i una de formació a la planta -1 de l’Ajuntament

per Jordi Pascual

L' Agutzil

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Foto: Projecte de l'Ajuntament

10 anys després de la inauguració de l’actual edifici central de l’Ajuntament a la plaça de la Vila, el consistori ha adjudicat l’adequació de la planta -1 que, tal com figura a la memòria tècnica del projecte, es va deixar per finalitzar. Actualment la zona inclou l’arxiu, diversos despatxos i llocs de treball i una consergeria i un espai cafè. Amb el nou contracte, adjudicat a l’empresa Fuentes y Ariza després d’un concurs públic, es faran tres sales de reunions, una per a 40 persones –divisible en dues– i dues per a 14. També es farà una sala de formació homologada pel Servei d’ocupació de Catalunya que permetrà fer el nou espai cafè a la tercera planta a la sala on fins ara es feien les formacions.

Segons el Perfil Contractant municipal, al concurs públic s’han presentat 22 empreses, d’entre les quals Fuentes y Ariza ha aconseguit la màxima puntuació possible ja que només es tenia en compte l’oferta econòmica. L’empresa guanyadora havia presentat una baixa econòmica –preu inusualment baix i que podria suposar que l’obra no s’executés seguint els criteris demanats– que ha estat acceptada per la mesa de contractació presidida per la tinenta d’alcalde Cristina Paraira després de revisar la justificació que sempre es demana a les empreses licitadores quan hi ha una baixa d’aquest tipus.

D’aquesta manera, l’adequació de la planta -1 de l’Ajuntament costarà 149.919 euros (amb IVA) a l’erari públic, 76.000 euros menys del que s’havia previst com a pressupost de la licitació quan es va publicar el concurs públics. Això permetrà mantenir intactes la resta dels espais de la planta -1 com ara els despatxos dels sindicats –amb un espai de treball obert just al seu davant–, els magatzems o la sala de reproducció gràfica.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article