L’Ajuntament gasta 770.000 euros en el manteniments de jocs infantils als parcs

per Jordi Pascual

L' Agutzil

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Foto: Anna Poquet

Una Unió Temporal d’Empreses (UTE) formada per les barcelonines Projectes i Jardineria El Roure i Natural i Art Jardiners ha guanyat el concurs públic per a manteniment de les àrees de joc infantil públiques de la ciutat, un total de 66 a parcs i jardins i 18 a escoles. És un contracte de tres anys de durada i amb un pressupost de licitació de 875.000 euros. Entre d’altres, la UTE ha competit amb Valoriza, que actualment és l’empresa encarregada de la neteja dels espais públics del municipi. Ambdues empreses han aconseguit la tercera puntuació més baixa –d’entre 11 empreses que s’han presentat al concurs– en els criteris quantificables de manera automàtica, amb l’acceptació de les millores sobre la proposta base, la tinença d’un vehicle elèctric i un d’autogas i la setena millor oferta econòmica.

El punt fort de l’oferta ha estat marcat per la resta d’aspectes, que contemplaven l’organització eficient del servei i un pla de gestió ambiental. Amb l’adjudicació, i la part fixa i variable del contracte, el consistori acabarà abonant 770.000 euros (amb IVA) per les tres anualitats, amb possibilitat d’una pròrroga d’un any amb un import de 241.000 euros. Amb aquests criteris, les dues empreses hauran de complir els tres objectius principals de la licitació: mantenir els elements de joc en bones condicions de seguretat, ús i aspecte, allargar la vida útil dels components i garantir que els elements s’utilitzin segons les funcions pels quals van ser instal·lats.

La UTE que ha guanyat el concurs públic és la mateixa que havia gestionat el servei de manteniment dels parcs infantils durant els darrers anys. Les empreses s’havien compromès a subrogar el treballador que tenien contractat específicament per a aquest servei a qui fos l’empresa guanyadora però, finalment, no serà necessari. El contracte s’haurà de formalitzar aquesta mateixa setmana. L’adjudicació ha estat feta per una mesa de contractació capitanejada per la tinenta d’alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, i amb la participació de la regidora de l’oposició Roser Casamitjana.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article