Es liciten les obres d’urbanització de Can Borrull

per Jordi Pascual

L' Agutzil

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Foto: Projecte

Passada l’exposició pública del projecte d’urbanització del barri de Can Borrull, al districte de Les Planes, el consistori ha posat en marxa el concurs públic per adjudicar les obres, amb un pressupost de partida de 2,6 milions d’euros. D’aquesta manera, es comença a posar fil a l’agulla a una actuació que ha portat anys de reivindicació i, fins i tot, una redefinició aquest mandat.

Inicialment es preveia una obra més gran però, tal com va explicar el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Damià Calvet, al Consell de Barri del gener del 2016, el nou projecte, finalment aprovat amb el vist i plau de les administracions corresponents, preveu reduir l’amplada i llargada del mur paral·lel a la carretera de Vallvidrera per darrere de les cases que ha de permetre evitar desbordaments de la riera. Alhora, no es farà una rotonda que s’havia previst per donar accés a Les Planes i es mantindrà el pont intacte. Tot plegat implica menys expropiacions i menys contribucions especials dels veïns, part de les quals se sufraguen amb fons acumulats dels diners de lliure disposició del districte.

Després que al febrer passat la Junta de Govern aprovés el projecte, Calvet es va comprometre a iniciar les obres aquest mateix any, amb una durada, deia, de 14 mesos. Finalment, amb l’obertura dels sobres de les ofertes prevista per a finals d’aquest mes, les obres es podran iniciar aquest any però, tal com figura al Perfil del Contractant de l’Ajuntament, es podran allargar fins a 15 mesos. L’únic criteri d’adjudicació és el preu.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article