10.000 euros anuals per imprimir la revista Som Sant Cugat

per Jordi Pascual

L' Agutzil

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Foto: Ajuntament.

L’Ajuntament ha adjudicat la impressió de la revista municipal Som Sant Cugat a través d’un concurs públic en què han participat vuit empreses, segons figura al Perfil del Contractant del consistori. Com a preu orientatiu de partida, es preveia un cost de 0,13 euros per exemplar amb un pressupost anual d’uns 17.000 euros (amb IVA), el que prestaria per fer més de 250.000 revistes durant els dos anys de durada del contracte. L’empresa guanyadora, Gironés Industrial, rebaixa el cost d’impressió a 0,09 per exemplar. D’aquesta manera, les prop de 250.000 revistes costarien al consistori uns 21.000 euros (amb IVA).

Tot i així, el contracte no estipula un nombre d’impressions sinó que només marca el preu d’impressió per exemplar. D’aquesta manera, els 17.000 euros anuals previstos a la licitació i el càlcul dels 21.000 un cop adjudicada són despeses orientatives, que poden variar si es decideix augmentar o reduir el nombre d’impressions. La revista s’edita trimestralment com una mena de butlletí informatiu del consistori que es reparteix als domicilis santcugatencs. Tot i que també hi ha butlletins de barri, el concurs no en fa cap referència.

Gironès ha estat l’empresa guanyadora ja que ha fet la millor oferta econòmica –la resta d’empreses oferien un cost per exemplar que superava els 0,10 euros, a excepció d’una que se situava en 0,09–. L’únic altre element que es tenia en compte al concurs era la rapidesa del lliurament. Les empreses que oferissin l’entrega en 1 o 2 dies obtindrien els 20 punts que no corresponien a l’oferta econòmica i les que oferissin 3 o 4 dies –com la guanyadora–, 10. El contracte és biennal tot i que es pot prorrogar durant dues anualitats més per un import total de 32.672 euros com a màxim.

Gironès Industrial és un grup empresarial amb seu a Barberà del Vallès que ofereix impressió, ensobrats de col·leccionables infantils i fabricació de bosses de paper. Té el Cetificat FSC que acredita la gestió forestal responsable.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article