elCugatenc estrena nova imatge i prepara una jornada de debat sobre la ciutat

per Jordi Pascual

Economia social i solidària

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Nou logotip d'elCugatenc

El vermell i el negre passen a ser des d’avui la imatge d’elCugatenc. El nou símbol, inspirat en els colors d’alguns dels clubs històrics de la ciutat, respon al canvi de funcionament que el diari ha viscut durant els darrers mesos. Des del març una assemblea de ciutadans dóna suport al projecte, que durant aquest temps ha incorporat nous col·laboradors i ha redimensionat l’equip, ara format per Laura Gené a l’àrea de publicitat, relació amb subscriptors i administració i Jordi Pascual a la redacció. La resposta ciutadana ha estat positiva ja que en poc més de mig any s’ha aconseguit triplicar l’audiència. La voluntat de fer una informació crítica que aposti per la transformació social es manté i es reforça amb el lema “la ciutat que vius, el Sant Cugat que es mou”.

Per donar a conèixer la nova etapa, i fer-ho posant en valor la tasca que elCugatenc pretén fer dia a dia a través del seu lloc web, el diari ha organitzat una jornada de reflexió i debat sobre la ciutat acompanyada d’espectacles teatrals i musicals que se celebrarà el 7 d’octubre des de dos quarts de 12 del matí fins a les 11 de la nit a la plaça de Barcelona. Al matí hi haurà quatre cara a cara sobre urbanisme, feminisme, cultura i economia i a la tarda la participació de diversos periodistes nacionals per reflexionar sobre els reptes del periodisme al segle XXI, seguida d’una taula rodona en què participaran representants dels mitjans locals TOT Sant Cugat, Cugat.cat, Televisió de Sant Cugat i elCugatenc.

Pel que fa a la vesant més cultural de l’acte, al migdia el dinar s’acompanyarà d’un concert d’Ari Bofill i just després l’humorista valenciana Patricia Sornosa farà el seu show Género fresco. A les vuit del vespre, just després d’una tarda ben periodística, la companyia teatral florestana La Global interpretarà la seva obra a base d’esquetxos En un café teatro, deixant pas per acabar la jornada a un concert de Pubilles Ninja. Durant les properes setmanes, a través de les xarxes del diari, es donaran a conèixer noves confirmacions per a la jornada.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article