Les escoles bressol contracten servei d’atenció assistencials per als infants fins al 2022

per Jordi Pascual

L' Agutzil

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Foto: Ajuntament

El Patronat Municipal d’Educació ha reforçat l’atenció als infants a les escoles bressol públiques amb la contractació d’un servei d’atenció assistencial i d’activitats per als infants. Amb això es pretén donar resposta a l’acollida matinal i el suport educatiu de les sis escoles del municipi, la programació, organització i prestació d’activitats lúdiques i d’entreteniment infantil durant les activitats d’estiu i el reforç i suplències a les aules.

El contracte, que tot just s’ha adjudicat però encara falta formalitzar-lo, preveu una possible pròrroga de dos cursos, el que l’allargaria fins al 2022-23. Així mateix, planteja que es podria ampliar el servei si a La Mimosa, l’escola bressol de La Floresta, s’acaba incorporant un curs per l’augment de la demanda, si es crea una aula multisensorial o si s’obre una nova escola. Alhora, contempla una hipotètica reducció del contracte si algun dels centres perd un grup.

Segons la resolució de la Junta de Govern, s’hi han presentat un total de set empreses, essent la Fundació Catalana de l’Esplai la guanyadora en haver presentat la segona millor oferta econòmica i la major puntuació en els altres aspectes menys tècnics, com l’organització, la gestió, la planificació del curs, la proposta per a les activitats d’estiu, la formació i els recursos materials. El nou contracte suposarà a l’erari municipal una despesa de 2,2 milions d’euros (amb IVA), uns 200.000 euros menys del que s’havia previst com a preu màxim.

La Fundació Catalana de l’Esplai en col·laboració amb Paidos ja és present als serveis de lleure i menjador de diversos centres educatius de la ciutat, concretament: Ciutat d’Alba, Collserola, El Pinar, Gerbert d’Orlhac, Joan Maragall, l’Olivera, La Floresta, la Mirada, Pi d’en Xandri, Pins del Vallès, Pla i Farreras, Pureza de María i Santa Isabel.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article