S’aprova definitivament el projecte de cobriment de la pista d’hoquei de la ZEM Jaume Tubau

per Jordi Pascual

L' Agutzil

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Foto: Projecte de l'Ajuntament

Al juliol passat la Junta de Govern va iniciar els tràmits per cobrir la pista d’hoquei que hi ha la Zona Esportiva Municipal (ZEM) Jaume Tubau. Aquella aprovació inicial va obrir un procés d’exposició pública de 30 dies en què el consistori no va rebre cap al·legació ni reclamació i per això a finals de setembre, tal com s’ha fet públic en forma d’edicte durant la setmana passada, s’ha procedit a l’aprovació definitiva automàtica. Això obre la porta a iniciar els tràmits per licitar l’obra. L’inici d’aquest tràmit era una de les apostes recollides al pressupost esportiu d’enguany.

Tal com es recull al projecte elaborat per 080 Arquitectura, es pretén fer una coberta lleugera de planxa nervada suportada per un joc de pilars circulars. La proximitat del camp de futbol, explica la memòria del projecte, ha provocat que no es pugui optar per una estructura no pugui ser simètrica. Això provocarà el canvi d’alguns punts d’il·luminació i només afectarà a un mur del camp de futbol, per on haurà de passar el sanejament de les aigües de pluja. La proposta s’ha ideat tenint en compte l’entorn d’equipaments i edificacions de la pista.

La pista està ubicada a la cruïlla entre el carrer del Pont de Can Vernet i l’avinguda de Volpelleres. Segons les projeccions gràfiques recollides al projecte, es preveu fer una cobertura corba que permetrà la caiguda d’aigües cap als laterals amb els pilars situats de forma paral·lela a l’avinguda Volpelleres.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article