“Caminant entre temps. Sense por”, de l’Amanda Bernal, la primera exposició a Cal Temerari

per Anna Poquet

Cultura

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Aquest dimarts 8 de setembre es va portar a terme la inauguració de l’exposició fotogràfica de la santcugatenca Amanda Bernal que ha titulat “Caminant entre temps. Sense por” a la taverna de Cal Temerari.

El nom que rep aquesta exposició fa referència a la transformació de l’antiga casa de pagès situada al centre històric de Sant Cugat, que en un futur pròxim vol ser el punt de trobada de diferents col·lectius i cooperatives de la ciutat. Un projecte que neix a partir de la motivació d’un grup de persones, que de forma valenta han volgut recuperar aquest patrimoni arquitectònic.

Aquesta exposició te com a objectiu mostrar a l’observador el procés de remodelació de l’edifici de Cal Temerari integrant a la vegada un punt de vista tècnic i artístic. La fotògrafa ha dividit l’espai en dues narracions, un d’ells de caire més artístic on ens representa com és l’espai de Cal Temerari, és a dir, te a veure amb la historia d’aquesta remodelació, fent referencia a la bellesa que podem trobar en una obra arquitectònica per mitjà de la llum i el diàleg entre les diferents parts de la casa mostrant cada canvi que ha patit l’espai al llarg d’un any i una segona narració més documental on podem veure un mapa conceptual de com treballen les persones així com els diferents espais d’aquest edifici.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article