#PedraFeliç

per Jan Petit

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Una proposta de Jan Petit.

Aquest estiu els de #JanPetit ens hem sumat a la iniciativa #PedraFeliç que ha impulsat l'Àngela d'Encenent la Imaginació, un blog que ens apasiona i que seguim molt d'aprop. 

La proposta #PedraFeliç consisteix en agafar pedres, pintar-les i alliberar-les perquè algú les pugui trobar. És és senzilla, i apta per a tots els públics. 

L'Àngela ens explica els detalls de la seva iniciativa:

Què és una pedra feliç? Quan tinguis una pedra a les mans, tu veuràs què la pot fer feliç: dibuixa-li-ho! Pots utilitzar un retolador permanent, o enganxar-li un adhesiu casolà. 

Què vol dir alliberar una pedra feliç? Deixar-la en algun lloc per a que algú la trobi. Jo escullo llocs que m'agraden, racons de la ciutat que em fan feliç. Si vols, pots escriure-hi l'etiqueta #pedrafeliç i qui la trobi podrà conèixer la iniciativa. Fins i tot, pots fotografiar-la i compartir-ho a les xarxes amb l'etiqueta #pedrafeliç. 

Què passa amb les pedres alliberades? Són un regal que fas als teus conciutadans, o als habitants d'aquell poble que has visitat i que tant t'ha agradat, o... però has de pensar que elles, igual que tu, tenen un poder immens: alegren el dia a qualsevol!

He trobat una pedra feliç, què ha de fer? Primer de tot, FELICITATS! Ets una persona curiosa i observadora! Qui trobi una pedra feliç, se la pot quedar, la pot canviar d'ubicació, la pot regalar a qui vulgui... o la pot llençar, cosa que segurament entristirà a la pedra (i al seu creador).

I aquí les nostres pedres felices alliberades a #Camprodon, després d'una tarda molt divertida recollint, pintant i alliberant les nostres creacions. Fantàstica experiència per fer amb nens.

 

Fins hi tot la iniciativa #PedraFeliç va arribar a #Menorca, on també en vam alliberar algunes pedres felices. 

Ara el repte és #SantCugat, per això us volem demanar que us sumeu aquesta proposta col·laborativa que tant ens ha agradat. Us animeu? Participeu i compartiu les vostres fotos a les xarxes socials amb les etiquetes  #pedrafeliç #happystone #piedrafeliz.

Gràcies Àngela per aquesta iniciativa, propostes com les teves són les que fan que els nostres fills gaudeixin aprenent  #creixjugant #creixcreant #impulsalacreativitat

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article