Es licita la reforma dels vestidors de l’Espai Pere Grau

per Jordi Pascual

L' Agutzil

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Imatge: Projecte de l'Ajuntament

Nascuda dels diners de lliure disposició del 2016 al Consell de Barri de Les Planes, l’Ajuntament ha tret a concurs públic la reforma dels vestidors de l’Espai Pere Grau, una actuació que, com va explicar el president de l’òrgan territorial, Joan Puigdomènech, es farà en dues fases. La primera, que és la que tot just es troba en licitació, preveu reforçar l’estructura, els fonaments i fer unes primeres actuacions a l’interior. La segona fase, valorada en 48.000 euros, es farà una petita ampliació i l’arranjament del bar i els banys.

De moment, el concurs públic preveu la primera fase amb un pressupost de licitació de 126.949,65 euros (amb IVA) i una durada de les obres d’uns quatre mesos des de la formalització del contracte, un tràmit que s’haurà de fer durant el mes de febrer. Un 60% dels punts de la valoració depenen de l’oferta econòmica tot i que també es té en compte la modelització, l’ús de pintura anticontaminant i la possible reducció del termini d’execució de l’actuació.

Al termini de la primera fase, els vestidors quedaran reduïts per tenir una gran sala polivalent, una sala per a les instal·lacions necessàries per al subministrament de serveis i un magatzem. Amb la segona fase s’arranjaran els lavabos i el bar mentre s’aprofitarà el mur posterior per fer un porxo i un nou magatzem.

L’accés a la sala polivalent, que és la principal petició veïnal a la proposta dels diners de lliure disposició, es farà des de l’Espai Pere Grau, que tot just ara segueix en obres per acabar de tenir la coberta. Amb aquestes actuacions, i tenint en compte la plena operativitat de l’Espai Eco, es pretén revitalitzar el pol d’equipament i plaça pública que representa l’Espai Pere Grau.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article