Jan Petit estrena nova web!

per Patricia Cirera

Drets

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Foto extreta de la web de Jan Petit

Com ja sabeu, la web familiar Jan Petit és col·laborador nostre des de l’inici i cada setmana ens fa propostes d’activitats per fer en família. Des d’avui, Jan Petit ha renovat la seva plana web, i us convidem a veure-la i donar un cop d’ull a les seves activitats.

Les seves propostes versen sobretot en la gastronomia, oci i activitats per fer en família. A la nova web Jan Petit compta amb una secció d’agenda on pots posar-te al dia de totes les activitats, tallers, contes, esports i més coses de la ciutat. També una guia familiar sobre espais i serveis per a les famílies, el racó infantil i la secció de coses xules que passen a Sant Cugat.

Ah! Perdoneu, encara no us hem presentat a les dones que hi ha darrera de Jan Petit. La Diana Vidal i la Núria Pinyol, dues mares i professionals de la comunicació i la psicologia. Amb aquesta renovació Jan Petit es pretén consolidar com a web de les famílies de Sant Cugat. Té com a principal novetat la fusió amb la web Pares i Nens es fa gran.

La web va néixer fa dos anys amb continguts per a nens i nenes de 0-12 anys, és a dir, en edat escolar. En aquesta nova etapa s’oferiran més continguts, un espai més complet amb més recursos i serveis per les famílies.

Jan Petit és un espai on pares i mares poden agafar idees d’activitats per fer amb els fills i filles, tant a la ciutat com a casa. Si ets pare o mare, de ben segur que et sorprendrà la quantitat d’activitats i coses que pots fer amb els teus fills i filles a la ciutat! Un munt de coses originals i divertides que Jan Petit posa a l’abast dels pares i mares a la plana web.

Sembla una bona idea en una ciutat jove amb tantes famílies, no?

Et convidem a llegir la seva secció a la web d'elCugatenc. La seva última proposta va sobre la pedra feliç, un moviment que ve de Girona, saps què és?

 

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article