Presentació dels actes de celebració dels 100 anys del Sant Cugat Esport F.C.

per Anna Poquet

Esports

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Foto: Anna Poquet

El juliol del 2016 el Sant Cugat Esport, F.C celebrarà els 100 anys de la seva fundació, situant-se en la tercera entitat santcugatenca més antiga de la ciutat.

Aquest dimarts 15 de setembre s’ha celebrat el primer dels diferents esdeveniments i activitats que el Sant Cugat Esport, F.C ha preparat per celebrar els 100 anys d’història d’un club que ha estat tant lligat al creixement de la nostra ciutat i es que, no hi ha llibre d’història moderna de Sant Cugat del Vallès on no aparegui el nom del club, conegut avui en dia amb el nom de SantCu.

L’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, que ha presidit aquesta tarda la presentació dels actes, ha parlat de la historia del club com una “història d’èxit”, ja que, segons Conesa, Sant Cugat Esport F.C ha sabut adaptar-se a les necessitats de la nostra població. A més, ha destacat “el sentiment de pertinença i l’orgull de ser de Sant Cugat”, pel fet de fer ressò del nom de la nostra ciutat de manera internacional i per oferir un espai de trobada, oci i salut que permet assolir diferents valors. 

El president del SantCu, Llorenç Santasusagna, ha explicat que “han estat 100 anys fent fútbol, esportistes i ciutat”.

El directiu de la junta i responsable de la Comissió del Centenari, Miquel Garcia ha explicat a grans trets, que durant aquesta temporada 2015/2016,  el club te previst realitzar un ampli ventall de col·loquis –xerrades, esdeveniments i activitats per mostrar a la població la historia del club durant aquests 100 anys que fa que està en funcionament:  

  • Presentació oficial dels 35 equips el divendres 16 d’octubre a la ZEM Jaume Tubau. En aquest acte, tenen previst presentar la samarreta que lluirà el primer Equip sènior masculí i femení.

  • Exposició “Un Segle d’Història” a la Casa de Cultura prevista per mitjans de gener, per tal que els ciutadans puguin conèixer de prop i de manera audiovisual la historia del club.

  • Confecció del Llibre del Centenari on podrem gaudir de manera molt gràfica de la història del club. A més, es portarà a terme un conte pels mes menuts. Ambdues presentacions previstes pel dia de Sant Jordi.

  • Realització d’un vídeo per recollir els millors moments de la historia del club.

  • Partit del Centenari previst per principis de juny.

El Sant Cugat Esport, F.C va estar fundat al juliol de 1916 i aquest any es converteix en l’entitat esportiva més antiga fundada a la nostra ciutat.

Cal destacar la col·laboració d’aquest club amb altres entitats de caire social, com per exemple, la col·laboració amb la ONG Esport Solidari Internacional, on formen jugadors i entrenadors a l’Índia amb la Fundació Vicente Ferrer des de fa tres anys. A més, està previst que l’equip de la regió d’Anantapur de l’Índia vingui pel partit del Centenari.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article