Punts del govern al Ple de febrer: complex esportiu privat, recuperació d'una zona verda i subvenció del Karate

per Jordi Pascual

Política

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Foto: Jordi Pascual

El Ple de febrer ha tingut pocs punts rellevants pel que fa al govern. De fet, només dos punts d'urbanisme i una modificació de les subvencions a atorgar a les entitats no han estat punts de tràmit administratiu. També pots consultar el debat de les mocions i la contracrònica de la sessió plenària.

Inici dels tràmits per a un complex esportiu privat a Valldoreix.

PDECAT-Demòcrates, el PSC i el regidor no adscrit, Dimitri Defranc, han votat a favor de l'aprovació provisional d'un Pla especial per a una parcel·la de l'avinguda Vall d'Or de Valldoreix que pretén posar les bases per fer un nou complex esportiu privat a la vila. La resta de grups s'han abstingut. La proposta aprofitarà el desnivell del terreny per ubucar una piscina, una pista, un rocòdrom, un equipament amb barres i paral·leles, una pista de gespa artifical, una pista d'obstacles i un pavelló cobert, entre d'altres, segons explica Cugat.cat. Si es compleixen els terminis d'aprovació previstos pel govern, es podria atorgar la llicència d'obres al setembre d'aquest any i estar l'obra enllestida abans de l'estiu del 2019. Davant les crítiques de mancança d'alguns elements del Pla especial, que es va aprovar inicialment a través de la Junta de Govern, el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, diu que la concreció arribarà amb el projecte.

Recuperació d'una parcel·la per fer fora uns ocupes.

PDECAT-Demòcrates i el PSC han votat a favor de la resolució d'un expedient de recuperació d'ofici d'una parcel·la ubicada a l'avinguda de Can Monmany a Valldoreix. El regidor no adscrit, Dimitri Defranc, hi ha votat en contra mentre la resta de grups s'hi han abstingut. Es tracta d'una zona verda on només existeixen unes edificacions petites per cobrir elements de subministrament. Els veïns de la zona van advertir de la presència de tres individus que havien aprofitat les casetes per guardar eines d'un hort que havien fet allà mateix. En ser una zona verda, el govern va iniciar els tràmits per fer-los fora. De moment ha marxat un dels ocupants i no ha calgut la intervenció de serveis socials, segons el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet.

El Karate renuncia a la seva subvenció.

Per segon any consecutiu el Club Karate ha renunciat a la subvenció de 2.700 euros que té marcada al conveni amb l'Ajuntament. L'entitat considera que el consistori ha de prioritzar altres despeses, alhora que treballa per caminar cap a l'autogestió. PDECAT-Demòcrates, ERC-MES, ICV-EUiA i el PSC han votat a favor de l'expedient de modificació del pressupost que ho permet, repartint la quantitat entre la resta d'entitats i incorporant així mateix una partida de 15.000 euros per fer front a casos d'emergència social. La resta de grups s'hi han abstingut.

 

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article