Tanca provisionalment el camp de golf de Can Sant Joan per impagaments de la concessionària

per Jordi Pascual

Esports

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Foto: Catalunya.com

El camp públic de Can Sant Joan porta dies clausurat després que la Federació Catalana de Golf hagi aconseguit una ordre judicial per acabar el contracte de gestió i explotació que mantenia amb l’empresa murciana Puro Campo, dirigida pel rus Sergey Egoshin. Segons expliquen en un comunicat, en què també demanen disculpes per les molèsties causades als usuaris, l’empresa havia tingut “evidents i manifestos incompliments”.

Tal com ha publicat Rubí TV en primícia, es tractaria d’impagaments tant a la Federació com als treballadors, que prefereixen no fer declaracions. Aquests podrien recuperar els deutes a través del Fons de Garantia Salarial. Per tant, almenys provisionalment, els usuaris no poden fer ús de les instal·lacions. “La Federació Catalana de Golf treballa per trobar un operador adequat i solvent, i així poder evitar el tancament definitiu del camp de golf”, expliquen en el comunicat sense marcar cap calendari ni possibilitat concreta.

El camp de Can Sant Joan va ser dissenyat l’any 1994 per Severiano Ballesteros com el primer camp de golf públic del país. L’Institut Català del Sòl (Incasòl) va arranjar els terrenys a la Federació Catalana de Golf, que al 2015 va concedir la gestió a l’empresa Metropolitan Golf. Al gener del 2015, però, l’empresa Puro Campo, constituïda dos anys abans, va adquirir la concessió, sent titular de la gestió i explotació fins al 2068 i amb una aposta per fer créixer el complex a nivell competitiu podent portar campionats d’àmbit estatal.

Les dificultats econòmiques de Puro Campo han posat punt i final momentani al camp de Can Sant Joan. A data de publicació d’aquest article elCugatenc no ha pogut parlar amb cap representant de l’empresa ni dels treballadors, que no actuen sota cap paraigua sindical. La Federació, per la seva banda, es mostra prudent abans de fer cap anunci concret de la solució definitiva, ja sigui un nou contracte o el tancament del camp.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article