L’Ajuntament adjudica les obres per fer Can Sant Joan accessible en bicicleta

per Jordi Pascual

L' Agutzil

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Imatge: Projecte d'AudingIntraesa

L’empresa tarragonina Gestión Ingenieria y Construcción de la Costa Daurada serà l’encarregada de construir nous carrils bici i millorar-ne la connectivitat als polígons del nord de la ciutat, especialment el de Can Sant Joan. Amb una despesa de 660.000 euros (amb IVA) per a l’erari públic, les obres s’allargaran durant mig any i serviran per connectar l’avinguda de la Generalitat i l’avinguda de l’alcalde Barnils al nord de l’AP7 amb la via Augusta i la carretera de Roquetes al sud, així com la millora del tram que uneix el centre comercial amb l’estanyol de la Guinardera.

Així ho ha determinat la mesa de contractació encapçalada per la tinenta d’alcalde d’Entorn Urbà, Cristina Paraira, després d’haver rebutjat la proposta d’una de les empreses que no havia justificat suficientment la seva oferta. De les restants, la guanyadora havia presentat el pressupost més econòmic, únic valor que tenia en compte el concurs en què han participat altres grans empreses constructores habituals en processos licitatoris.

Ha estat un procés emanat de la junta de govern local, sense pas pel plenari, amb un encàrrec previ també per fer el projecte, elaborat per AudingIntraesa. L’objectiu de l’actuació és, segons el projecte, “millorar la mobilitat del sector, incorporant el compliment de l’accessibilitat en els itineraris de vianants i incorporant l’ús de la bicicleta en detriment del vehicle privat”.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article