Ja podeu participar en el micromecenatge del projecte Abouit

per Anna Poquet

Economia

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Abouit és un projecte creat i dissenyat per un grup de quatre persones que consisteix en una aplicació per a mòbil que  té com a principal objectiu fomentar el consum responsable.

Per poder portar a terme aquest projecte, els seus creadors han llançat una campanya de Crowdfunding en la qual es pot contribuir fins a mitjans d’octubre.

Pretén ser una eina que permeti a qualsevol consumidor de qualsevol edat saber què hi ha darrere de cada producte i què els aporta el producte i la marca en concret. Tot i que de moment hi trobarem informació de 337 productes, l’objectiu és poder ampliar, en un futur, la varietat de productes de totes les marques.

Tant  en la plataforma web com en l’aplicació,  s’hi poden comparar productes pel seu preu, segons l’impacte que té en la salut dels consumidors i l’impacte mediambiental i segons la política de RSC de l'empresa que el fabrica i la que el distribueix.

Les fonts utilitzades, en les puntuacions dels productes, han estat realitzades conjuntament amb institucions de referència en cada àmbit. Pels balanços de RSC han comptat amb l’ajuda  d’Economistas Sin Fronteras, pels balanços de Medi Ambient el ICTA de la UAB i pel balanç de Salut, el IMIM – Hospital del Mar i amb diverses universitats, com per exemple, el Parc Tecnològic dels Aliments de la UAB i La Universitat de Las Palmas de Gran Canaria, entre d’altres.

 

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article