Albano Dante tanca la campanya de primàries de Podem a Sant Cugat

per Xavier Boix

Política

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

L'activista social Albano Dante va tancar aquest dimecres la seva campanya per encapçalar la candidatura de PODEM a les properes eleccions al Parlament a Sant Cugat. A la Casa de Cultura va fer una trobada amb la gent del cercle de la nostra ciutat i d'alguna ciutat veïna.

Fins avui no se sabran els resultats definitius de les votacions donat que el recompte el fa una empresa externa especialista en aquestes qüestions però, segons la majoria dels presents, sembla no haver massa dubtes que el candidat que rebrà més suports serà ell. Albano Dante va ser, juntament amb Marta Sibina, editors de la revista 'Cafè amb Llet', una publicació que en els darrers temps ha publicat nombrosos reportatges en els que ha fet públics casos de corrupció en l'àmbit de la sanitat a Catalunya. 'Cafè amb Llet' és una revista gratuïta que es finança amb aportacions ciutadanes mitjançant campanyes de micromecenatge.

Albano Dante dóna ara el pas a la política institucional presentant-se com a candidat a encapçalar la candidatura de PODEM per la circumscripció de Barcelona a les properes eleccions al Parlament. En la seva intervenció i en l'entrevista que podeu veure i escoltar aquí, confessa que dóna el salt a aquesta política perquè pensa que és el moment de fer-ho, com ho han fet altres companys en els darrers mesos. Dante defensa tanmateix els espais de confluència i destaca l'èxit d'aquesta fórmula electoral en alguns municipis, destacant-ne el cas de Barcelona.

Però també aclareix que queda poc temps per les properes eleccions, que no serà fàcil i que, en tot cas, hi ha molts moviments socials i polítics treballant en la mateixa direcció i la confluència també es pot trobar l'endemà, el 28S. El que per a ell és important és que la confluència barri el pas a un proper govern de CiU.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article