La multinacional ISS Facility Services gestionarà el menjador de les escoles bressol municipals

per Jordi Pascual

L' Agutzil

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Foto: Jordi Pascual

Durant els propers quatre anys la multinacional amb les seus espanyoles a Madrid i Sant Cugat serà l’encarregada de gestionar el menjador de les sis escoles bressol del Patronat Municipal d’Educació (PME). En les seves mans recaurà l’elaboració dels menús diaris (dinars i berenars) a la cuina dels centres amb el personal de l’empresa, la neteja, rebost i retirada dels residus vinculats a aquesta activitat i l’adquisició dels productes per elaborar els menús.

Aquesta ha estat l’empresa que més puntuació ha obtingut entre les 13 que han participat en la licitació just per sobre de la Fundació Catalana de l’Esplai (Fundesplai) –a Sant Cugat té un acord amb Paidos, que gestiona el temps de migdia i extraescolars de diversos centres de primària i secundària– i Serunion. El contracte, que encara està pendent de ser formalitzat, té una durada de quatre anys amb la possibilitat d’una pròrroga de fins a dues anualitats.

En el concurs un 50% de la decisió tenia en compte l’oferta econòmica, que en cap cas podia superar els 6,10 euros de menú diari mentre la resta de puntuació depenia de la proposta dels menús (equilibri, menjar ecològic, origen local...), la proposta organitzativa i el pla de gestió ambiental. ISS ha estat l’empresa econòmica amb la segona oferta econòmica més baixa –per darrere de Serunion– i també la segona pel que fa a la puntuació de la resta de criteris –per darrere de Fundesplai.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article