elCugatenc preveu el tancament per la primavera si no suma noves subscripcions

per Anònim (no verificat)

Economia social i solidària

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

La sostenibilitat econòmica d’elCugatenc arriba a la seva fi la propera primavera i és per això que hem engegat una campanya de tancament com a última via per incorporar noves subscripcions i salvar in extremis el projecte.

Des de l’inici hem vetllat perquè elCugatenc ofereixi veus, punts de vista i informacions que habitualment estan invisibilitzades i que s’oposen a les emeses des dels canals corporatius amb interessos privats. Hem vetllat per ser la finestra dels qui creuen en la construcció d’alternatives a Sant Cugat.

Hem tret a la llum allò que el poder vol amagar com l'increment dels patrocinis de Sorea a pocs mesos d'acabar el contracte amb l'Ajuntament; hem prioritzat la profunditat més que la immediatesa per explicar-vos, per exemple, com afecta el 3% a la ciutat; hem donat protagonisme als moviments socials, com el Sindicat de Llogateres i la lluita per un habitatge digne a la ciutat; hem coneguts veïns i veïnes des de la proximitat, com la Paula i la seva convivència amb el càncer.

Per mantenir aquesta mirada, les subscripcions tenen un paper fonamental, per això no ens cansem d’explicar elCugatenc arreu on tenim oportunitat de fer-ho: fires, paradetes, xarxes socials… on faci falta. Hem intensificat la cerca de publicitat amb millors resultats els darrers mesos. Hem treballat en projectes complementaris de foment de l'economia social i solidària que podrien rebre aportacions públiques l'any vinent. Però res de tot això ha estat suficient.

Hem previst una Assemblea oberta el proper 12 de gener a les 11h a l’Ateneu Sant Cugat per aprofundir en aquests i d’altres aspectes, i abordar els detalls del tancament.

Així doncs, avui, amb més de 100 subscriptors i subscriptores, desenes de col·laboradors, dos monogràfics impresos i milers de notícies publicades… ens trobem amb la necessitat imperiosa d’aturar el projecte si no incorporem 180 subscripcions noves abans de la primavera.

És per això que us demanem que us subscriviu ara a elCugatenc i en feu difusió via xarxes socials, mailings, whatsapps...

SUBSCRIU-T'HI A elCugatenc.cat/subscriptors

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article