Álvaro Benejam encapçalarà la llista del PP a les municipals

per Jordi Pascual

Política

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Foto: Jordi Pascual

Amb una una candidatura, l’agrupació local del PP s’ha estalviat la celebració d’unes primàries i ha designat l’actual portaveu del grup municipal i president local, Álvaro Benejam, com a cap de llista a les eleccions del maig. El popular va esdevenir portaveu al 2015 després que el candidat d’aquell moment, Jordi Carreras, renunciés a prendre l’acta de regidor, deixant l’única regidoria aconseguida en mans de Benejam. El candidat dels populars serà presentat públicament el proper dimarts a les vuit del vespre en un acte a l’Hotel Sant Cugat, on acudirà el president del partit a Catalunya, Alejandro Fernández.

El ja candidat del PP explica que ja feia setmanes que havien pres la decisió però faltava el vist i plau del partit a nivell nacional per tal de formalitzar la seva candidatura. Assegura que ja es treballa en la confecció de la llista tot i que encara no saben totes les persones que la integraran. Tant bon punt la puguin fer pública, la presentaran perquè la conegui la ciutadania.

Pel que fa al programa, Benejam diu que ja s’hi treballa en base a cinc grans eixos principals que, de moment, prefereix no desvetllar. A diferència d’altres formacions polítiques, el PP no farà espais de trobada per recollir idees de la ciutadania però sí treballarà amb qualsevol persona que es mostri interessada en aportar el seu gra de sorra al projecte polític. Alhora, assegura Benejam, es reuniran amb algunes entitats per tal de recollir propostes del teixit associatiu.

A falta de saber quins són els eixos del programa del PP, dels temes d’actualitat que recurrentment apareixen al Ple municipal, els populars han fet èmfasi en dos. D’una banda, seguretat, sent un dels primers partits en demanar un augment dels efectius policials i la pressa d’altres mesures que facin disminuir el nombre de robatoris. D’altra, el procés, sent conjuntament amb Ciutadans el partit que més ha reivindicat la neutralitat de l’espai públic i l’Ajuntament.

El PP té actualment un únic regidor ja que a les eleccions del 2015 va aconseguir un 6,22% dels vots, la meitat que al 2011, quan va obtenir un 12,54% i quatre regidories –venia de 2 regidories i un 8,89% dels vots al 2007–. Encara no havien fet cap anunci ni acte de cara a les municipals del maig tot i que al maig del 2018 en una visita de Fernández es van marcar l’objectiu d’arribar com a mínim a dos regidors ja que al 2015 es van quedar a 120 vots del segon.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article