Un derbi per al record de Sergi Porteros

per Jordi Pascual

Esports

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Foto: Jordi Pascual

L’enfrontament entre el Sènior C de l’Handbol Sant Cugat i el Club Handbol Valldoreix dissabte a la nit al PAV3 ha acabat 17 a 38 a favor dels valldoreixencs però, aquesta vegada, el resultat ha quedat en segon terme. Tots dos equips han fet del derbi un espai per retre un breu i sentit homenatge a Sergi Porteros, jugador que havia passat pels dos clubs i que va morir al gener en l’allau que es va emportar la vida de tres excursionistes –dos d’ells santcugatencs– i del seu guia.

Ja quan es va saber la tràgica notícia les entitats esportives de la ciutat i els dos clubs d’handbol van mostrar les seves mostres de condol i es van mostrat conmocionats. L’Ajuntament també va decretar un dia de dol i bona part del teixit associatiu de la ciutat va mostrar les seves mostres de condol. En aquell moment l’equip valldoreixenc esperava reincorporar Porteros quan tornés de l’Amèrica Llatina. El derbi ha servit per fer un adéu conjunt entre els dos clubs als quals havia estat vinculat el jugador i, alhora, per donar suport a la seva família.

L’homenatge ha pres la forma de parlaments breus per part de cadascun dels equips, que han mostrat escalf a la família i han recordat els seus inicis en l’esport a l’escola Avenç, “on ja apuntava maneresˮ. Han recordat com Porteros va passar a ser jugador de CH Valldoreix, un club més petit i familiar, abans d’emprendre “la seva gran aventuraˮ.

Les dues entitats esportives han reconegut el paper clau de la família en la implicació del jugador en l’handbol. Just abans de començar el partit, han entregat a la família una samarreta de cada club. Entre aplaudiments, veu entretallada, abraçades i llàgrimes, l’homenatge a Porteros ha mostrat la part més humana de l’esport.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article