UESC, construir un club en moments complexos

per Jordi Pascual

Esports

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Imatge extreta de la pàgina web de la UESC

No és senzill. Des de finals de maig la Unió Esportiva Sant Cugat viu temps complexos. Els seus equips acaben la temporada i han de pensar en la tornada de les vacances mentre sobre la taula hi ha una moció de censura a la junta directiva. Els moviments per la destitució de l'actual junta venen animats pel col·lectiu Volem una UESC transparent i de tots que ja al maig va recollir les signatures necessàries per tirar-la endavant. El 6 de juliol la Casa de Cultura acollirà una nova assemblea extraordinària amb un únic punt: la votació de la moció de censura. El col·lectiu crític lamenta la data ja que, seguint els tràmits interns, l'assemblea hauria de celebrar-se el 17 de juny com a data límit.

Per entendre la situació cal remuntar-se a meitat del mes de maig quan, després d'un seguit de dimissions de tècnics i membres de la junta, Volem una UESC transparent i de tots va plantejar una moció de censura. Va recollir les 65 signatures necessàries com a mostra del malestar amb situació general del club. En aquest moment s'iniciava el tràmit de la moció de censura. Després encara es va viure un petit episodi molt recriminat pel col·lectiu crític. La junta directiva demanava els papers del pagament de la quota de soci a tots aquells que havien signat la moció.

El canvi en la junta directiva representa, per tant, un punt d'inflexió al club. Significa trencar amb les pràctiques que es porten duent a terme fins a dia d'avui i implantar-ne unes altres, millors o pitjors, sabent que Volem una UESC transparenti de tots no permetrà la repetició de la praxi seguida fins ara.

Mentre tot això succeeix, els diferents equips, de bàsquet i tennis taula, del club han d'acabar la temporada i pensar en la propera. En aquest sentit, ja han començat els fitxatges. Ahir mateix el club va anunciar que Abraham Valero, ex del CN Terrassa i el CE Sant Nicolau, serà el nou entrenador de la UESC B. Al mateix temps, també ha aconseguit tancar un acord amb Thinkinsport pel patrocini dels primers equips.

Diada UESC

Coincidint amb el final de temporada, els pavellons de la ZEM de la Rambla del Celler s'ompliran d'enfrontaments el 13 de juny. Tant els equips de bàsquet com de tennis taula tindran una jornada completa d'exercici en laDiada UESC 2015. Començarà a les 9 del matí i s'allargarà fins les 8 de la nit. Com a novetat en aquesta il·lustre jornada, se celebrarà el I Torneig UESC-ASDI Silincode amb l'equip amb aquest nom com a protagonista, format per persones amb discapacitat psíquica.

Un pregoner a la Festa Major

Tot i que desvinculat a l'evolució del club tant en la seva vesant esportiva com administrativa, la UESC té el privilegi de comptar a les seves files amb el pregoner de la Festa Major que se celebrarà entre el 26 i 29 de juny a diferents indrets de la ciutat. Es tracta de Joan Pahisa, jugador de talla baixa del tennis taula del club i que s'ha fet conegut gràcies al documental Glance up. L'alcadessa l'ha seleccionat personalment per la seva mostra de superació constant.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article