L’EMD encarrega sense concurs públic l’edició del darrer InfoValldoreix al grup TOT Mèdia

per Jordi Pascual

L' Agutzil

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Imatge: Jordi Pascual

El darrer número de la revista editada per l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) ha estat realitzada pel grup TOT Mèdia, segons va explicar el vocal de Comunicació, Bernat Gisbert, al Ple ordinari de març. Responent a la pregunta de la CUP-PC sobre el canvi de format i sobre el cost, el govern valldoreixenc va reconèixer que el cost ha pujat respecte a altres exemplars fins una despesa total de 7.700 euros.

Segons Gisbert, l’increment del cost és degut a que el darrer exemplar de l’InfoValldoreix incorpora un 50% més de pàgines que l’anterior. A més, va explicar que aquest contracte s’ha realitzat sense concurs públic ja que “va fallar l’empresa que havia guanyat el contracte de les bustiades”. “Per publicar un InfoValldoreix abans d’acabar el mandat, havíem de fer un contracte menor perquè no donava temps material a fer un concurs”, va dir el vocal tot reconeixent que en el proper mandat caldrà concursar el disseny, la impressió i la distribució de la revista.

Aquest contracte sense concurs arriba enmig de dues polèmiques. D’una banda, la de l’InfoValldoreix, repartit in extremis el dia abans d’iniciar-se el període electoral encetat per la convocatòria de les eleccions espanyoles i amb crítiques de l’oposició per considerar-lo un element de propaganda electoral. L’expresident i candidat de Primàries, Francesc Cardoner, va reconèixer al Ple que va recollir els exemplars que no s’havia emportat la gent als comerços un cop començat el termini electoral ja que, segons diu, si no es feia s’incomplia la llei electoral; una acció que Gisbert li va recriminar.

D’altra, la del concurs públic de l’Ajuntament de Sant Cugat fet a mida del TOT Sant Cugat, mitjà del grup TOT Mèdia. El consistori ha elaborat un plec de clàusules que només permet que s’hi presenti aquest mitjà, el que ha generat la unió de l’oposició en bloc per demanar aturar el procediment i tornar-lo a fer per lots i sense limitar la competència. Ciutadans i PP han portat l’assumpte al tribunal català de contractes i, en cas d’adjudicar-se, el popular Álvaro Benejam va advertir al darrer Ple que també recorreria l’adjudicació, el que aturaria el procediment fins tenir la resolució del tribunal.

 

 

 

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article