El SantCu fa la presentació oficial en l’any del centenari

per Patricia Cirera

Esports

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Fotografies de Patricia Cirera

Una mica més tard de les 20:15 va començar la presentació de la quarantena d’equips del SantCu Esport. Yolanda Cabo, membre de la junta del club, va ser l’encarregada de presentar la cerimònia, que va estar carregada d’emocions i amb la grada plena.   

Primer van sortir els equips d’alevins a ritme d’una versió de “We will rock you” de “Queen”.  Després es van presentar els equips d’infantils, cadets, juvenils, els equips femenins de pre-benjamí, patufets, benjamins masculí, prebenjamins, els del primer equip tant masculí com femení i per últim l’equip d’ASDI, que no van estar presents i no van sortir a fer el passadís i foto.

Van ser els equips sènior masculins i femenins del primer equip els encarregats de presentar la samarreta del centenari amb el nou sponsor, que ara és Thinkinsport. Un cop presentats tots el equips es va fer una recreació de la història dels colors vermell i negre que caracteritza al club.

A continuació es va explicar el projecte del campus de futbol que el club fa a la Índia en col·laboració amb la Fundació Vicente Ferrer. Aquest any és el tercer any que es fa el campus i tenen intenció de tornar el proper estiu del 2016.

També es van passar fotos antigues de l’exjugador i soci número 1 Josep Borda per fer la representació “Què significa el Santcu per mí”. Tot seguit es va procedir a realitzar la hissada de les banderes del club i de la de Catalunya. El club va decidir també donar el premi del “personatge Santcu” de l’any a Josep Borda.

Per últim, van tenir lloc els parlaments. Primer va parlar el president del club Llorenç Santasusagna, que va anunciar que el juny 2016 es jugarà el partit del centenari. Segons va dir, el club està format per 570 esportistes i uns 75 tècnics. Mercè Conesa en el seu discurs va voler destacar la feina ben feta del club i els valors que transmet. En paraules de  l’alcaldessa, el club és la segona entitat de Sant Cugat que fa 100 anys, després de la Unió Santcugatenca.

També es va destacar que pocs clubs a Catalunya fan aquests tipus de presentacions i que pocs tenen el nombre d’esportistes que té el SantCu. Per acabar, el grup Amarcord va cantar un seguit de cançons per tancar la cerimònia.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article