Josep Puig serà president sense majoria a l’EMD

per Jordi Pascual

Barris i EMD

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Foto: Jordi Pascual

L’actual president de la Junta de Veïns i candidat de Junts per Sant Cugat Valldoreix ha estat reelegit amb el suport de 1.505 veïns (37,4%), seguit per Xavier Humet, candidat de Guanyem Valldoreix, que ha obtingut 1.301 vots (32,3%). D’aquesta manera, Puig tornarà a ser president de l’EMD de Valldoreix tot i que no tindrà la majoria absoluta.

Els resultats de les eleccions municipals a Valldoreix, que és com es calcula la representació a la Junta de Veïns, dibuixen un grup de Junts per Sant Cugat de tres vocals més el president. ERC-MES aconsegueix dues vocalies i la CUP-PC, Ciutadans i el PSC se’n reparteixen una cadascun. D’aquesta manera, creix la fragmentació al Ple de Valldoreix i el president s’haurà de valer de pactes per tal d’aconseguir un govern estable.

En total, 1.204 valldoreixencs han votat Junts per Sant Cugat, 844 a ERC-MES, 469 a la CUP-PC, 412 al PSC i 451 a Ciutadans. Fora de l’EMD restaran Sant Cugat en Comú (149), PP (246), Proposem (20), Units per Sant Cugat (135), Sant Cugat per la Independència - Primàries Catalunya (55), Podem (86) i Vox (90).

Pel que fa als presidenciables, per darrere d’Humet ha quedat la candidata del PSC, Susanna Casta, amb 520 vots seguida del presidenciable de Ciutadans, Sergio Blázquez (391); la del PP, Marta Salvador (212), i el de Primàries, David Sempere (88). Ara els partits hauran d’escollir quines són les persones que ocuparan les vocalies que han guanyat a Valldoreix.

Els articles publicats a la secció d'Opinió són responsabilitat de l'autoria de cada escrit.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article