elCugatenc engega el directori de classificats socials i de proximitat de Sant Cugat

per Anònim (no verificat)

Economia social i solidària

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Els santcugatencs i santcugatenques disposen per primera vegada d’un directori on trobar els negocis locals que compleixen amb un codi ètic, oferint així a la ciutadania l’oportunitat de garantir una compra de proximitat i amb impacte social positiu: classificatselcugatenc.cat.

L’aparició als classificats socials i de proximitat de Sant Cugat és gratuïta i l’aprova la comissió gestora de l’assemblea d’elCugatenc un cop validat que l’empresa anunciant compleix el codi ètic del mitjà de comunicació. Les empreses interessades poden destacar el seu anunci dins els classificats o al mitjà de comunicació, segons les tarifes de publicitat d’elCugatenc.

D’aquesta manera, cal que els negocis anunciants no vagin en contra de “la defensa de la llibertat, la igualtat, la laïcitat, l’acció pública, els drets i els moviments socials, l'economia justa, la regeneració democràtica, la cultura lliure, el treball i l'habitatge digne i el respecte pel medi ambient”, tal com indica el codi ètic d’elCugatenc.

elCugatenc vol enfortir la xarxa d’economia social i solidària de Sant Cugat posant en valor aquelles iniciatives de proximitat, que cooperen, que vetllen pels drets de les persones i que ens permeten construir un Sant Cugat més just i cohesionat.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article