En exposició pública el projecte per fer dos bucs d’assaig i una cabina de gravació al Casal de Torreblanca

per Jordi Pascual

L' Agutzil

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Plànol: Projecte de l'Ajuntament

El projecte tècnic per adequar la planta soterrani del Casal de Torreblanca per encabir-hi bucs d’assaig, aprovat inicialment al novembre, es troba en exposició pública fins el 24 de gener. Tal com contempla el document, redactat per Servei d’Obres i Projectes de l’Ajuntament, es preveu “la creació de dos nous bucs musicals, una cabina de gravació, dos magatzems i una cambra sanitària adaptadaˮ. Això suposa “la reorganització dels espais existents del Casal Torreblanca per encabir nous usos, dissenyar nous recorreguts i independitzar àmbits, millorant així el funcionament actual de l’equipament públicˮ.

L’actuació està prevista a la planta -1 de l’ampliació realitzada al 2005, és a dir, sota la sala polivalent de la part posterior de la masia. No s’alteraran els dos bucs d’assaig ja existents: “L’objectiu d’aquesta intervenció és donar resposta a la gran demanda de locals i espais adequats per assajar i gravar música al municipiˮ. La intervenció contempla reduir l’obertura d’accés actual, canviar el tipus de porta corredissa de magatzem per una porta d’accés públic de vidre i també preveu les condicions tècniques com ara la instal·lació de visors acústics, de portes acústiques i la insonorització.

El conjunt de l’actuació suposarà enderrocar alguns dels elements existents sense afectar a l’estructura de l’edifici i es respectaran dos grans espais, els bucs i la cabina de gravació per una banda i magatzems, banys i vestíbul per l’altra. A més, es recull que entre un 10 i un 20% dels materials utilitzats hagin de presentar ecoetiquetes per complir la normativa local en matèria medioambiental.

El pressupost de la licitació serà de 165.286,56 euros (amb IVA), sobre el qual les empreses candidates hauran de proposar rebaixes. El document en exposició pública serà, un cop aprovat, la base de la licitació de les obres, on s’estipularà quins criteris es tenen en compte en la puntuació. Un cop formalitzat el contracte es preveu que les obres s’executin durant un màxim de tres mesos.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article