Aprovat definitivament el projecte del pont sobre el torrent de Can Badal per donar accés al camp de futbol

per Jordi Pascual

L' Agutzil

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Foto: Projecte de l'EMD

Durant aquest Nadal el Butlletí Oficial de la Província ha publicat l’aprovació definitiva del projecte de construcció d’un pont sobre el torrent de Can Badal per donar accés al terreny del camp de futbol, subjecte a un altre projecte d’arranjament de la zona valorat en poc més de 680.000 euros (amb IVA) que va ser aprovat inicialment al maig del 2019 i que, de moment, no ha tingut l’aprovació definitiva.

El projecte del pont està valorat en prop de 130.000 euros (amb IVA) i va estar aprovat definitivament a finals del mes passat a través d’un decret de presidència. Segons el projecte, es tracta d’un pont de 12 metres de llargada i 4,5 d’amplada que ha de permetre l’accés de persones i vehicles de servei. També es recull la creació d’un accés previ i posterior que aprofita el camí ja existent tot i que suavitzant la pendent.

Ara per ara, però, no hi ha prevista cap partida pressupostària per executar la inversió. Tal com va explicar la vocal d’Economia, Elena Degollada, en el darrer Ple, en què es va aprovar inicialment el pressupost del 2020, no s’hi recullen inversions importants a l’espera de poder ampliar la partida. La priorització dependrà, però, de l’acord amb l’oposició i de la quantitat que finalment es pugui utilitzar per fer inversions i que vindrà del sobrant del pressupost del 2019 i de les subvencions demanades per l’EMD.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article