elCugatenc farà balanç de l’any i es marcarà reptes per al 2020 amb una assemblea oberta el 8 de febrer

per Anònim (no verificat)

Economia social i solidària

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Foto: elCugatenc

El proper dissabte 8 de febrer a les 10 del matí l’Ateneu Santcugatenc acollirà una assemblea oberta d’elCugatenc per tal de repassar la situació econòmica del mitjà així com el grau d’assoliment dels reptes que es van fixar en l’assemblea oberta de gener del 2019. L’objectiu de la trobada és obrir un debat sobre els reptes a assolir durant el 2020 amb l’horitzó de consolidar un mitjà de comunicació crític i transformador i que s’organitza de forma assembleària i amb comissions.

elCugatenc va començar el 2019 amb un repte econòmic important. Després d’una campanya de subscripcions per garantir la continuïtat del mitjà a curt termini, bona part de l’any es va destinar a fer una tasca interna de consolidació i creixement de les subscripcions amb noves tarifes i la introducció de la subscripció d’entitats, entre d’altres. També s’ha apostat per consolidar altres vies d’ingressos sotmesos al codi ètic com ara la creació dels classificats ètics i socials que tot just es van estrenar al desembre.

Amb aquestes i altres fites assolides, elCugatenc comença el 2020 amb una situació econòmica millor però amb el repte de la continuïtat a mig termini encara sobre la taula. L’assemblea oberta del 8 de febrer servirà, precisament, per recollir idees per aconseguir arribar a l’estabilitat econòmica que permeti incrementar les remuneracions per ara simbòliques sense renunciar a la vessant activista que caracteritza el mitjà, que sempre ha buscat la implicació de la ciutadania a través de les subscripcions, les assembles obertes, les comissions i els grups de treball.

La trobada també pretén definir altres reptes per al 2020 que ajudin a la visibilitat, prestigi i viabilitat econòmica d’elCugatenc. Ja a l’assemblea oberta del 2019 es van definir set línies de treball de les quals se’n farà retorn a la trobada del dia 8: guanyar múscul per a la gestió del projecte, apostar pel periodisme d’investigació, consolidar el monogràfic, enfortir el vincle amb entitats, explotar més i millor la publicitat, explotar més i millor la conversió web i crear seccions que arribin a un públic més generalista.

Aquest serà l’ordre del dia de l’assemblea oberta:

1. Valoració del 2019

a. Principals actuacions

b. Tancament econòmic

c. Torn obert de preguntes

2. Reptes 2020. Reflexió compartida

3. Torn obert de comentaris i tancament

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article