L’EMD licita la neteja d’edificis públics i el manteniment de l’arbrat

per Jordi Pascual

L' Agutzil

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Foto: Tino Rubio

Valldoreix engega dos concursos públics valorats en prop de 300.000 euros (amb IVA) per tal de contractar la neteja dels edificis públics i el manteniment de l’arbrat de la vila. El de neteja tindrà una durada d’un any i serà prorrogable anualment fins un màxim de quatre anualitats. El pressupost és de 218.000 euros (amb IVA), preu que les empreses interessades hauran de rebaixar. En considerar-se un servei públic, l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) s’encarregarà del control i també tindrà la potestat de modificar l’acord.

El contracte contempla la neteja de tots els edificis públics que depenen de l’EMD i està contemplat al pressupost amb partides específiques per a la neteja de l’escola bressol, el Ferran i Clua, la brigada i el Casal d’Avis. El preu representa un 75% de la puntuació per a l’adjudicació tot i que també es tenen en compte el pla d’atenció d’urgències, la gestió de residus, el pla de formació dels treballadors, l’organització del treball, la maquinària empleada i l’equip humà.

El contracte de manteniment de l’arbrat tindrà efecte sobre l’arbrat del carrer i de les zones verdes de la vila. No ho entren, però, les plantacions d’arbres en zones de nova urbanització ni el disseny i plantació en zones verdes de nova creació. També es preveu una durada d’un any amb pròrroga anual de fins a quatre anys. En aquest cas el preu de la licitació és de 98.000 euros (amb IVA). El preu representa un 35% de la puntuació per a l’adjudicació tot i que també es tenen en compte altres afers com les mesures ambientals, la modificació del contracte, els plans de formació, la proposta d’organització i els recursos humans i materials.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article