L’Ajuntament exposa un projecte de 15.000 euros per fer un camí escolar segur a l’escola concertada Avenç

per Jordi Pascual

L' Agutzil

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Imatge: Projecte

La memòria valorada per a la creació d’un camí escolar segur a l’escola concertada Avenç es troba en exposició pública des d’aquest dimarts i fins l’11 de març. Es tracta d’un document que proposa la protecció del recorregut de vianants paral·lel al vial que conforma el camí d’accés a l’escola, incloent el tram de va entre la cruïlla del carrer compte i les proximitats del centre, on ja hi ha pilones de gusta.

La proposta arriba paral·lela a les queixes de les famílies pel canvi de paviment del camí i la impossibilitat de tornar a l’anterior per les limitacions urbanístiques de la zona. Tot i així, l’alcaldessa va reconèixer a la darrera Audiència pública que la decisió de canviar el paviment va ser equivocada i que treballaran per trobar-hi una solució.

Malgrat això, des d’una perspectiva de seguretat vial, la darrera actuació al camí va suposar la limitació de la velocitat dels vehicles a 20km/h. Amb això, la solució recollida en la proposta és que el camí sigui més estret i, alhora, separar el camí amb pilones, permetent així que els cotxes no aparquin a les vores.

Es tracta d’una proposta senzilla, ja que només suposa la instal·lació de pilones, el que podria trigar quatre setmanes des de la formalització del contracte de les obres. La despesa total prevista és de 15.131,20 euros (amb IVA). El projecte en exposició pública també recull les especificitats dels materials que s’hauran de fer servir per a l’obra, tant per la instal·lació de pilones com per a garantir la seguretat mentre es desenvolupi l’actuació.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article