Eleccions històriques al Club Muntanyenc de Sant Cugat

per Miquel Margalef

Entitats

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

A la part superior la candidatura de Silvano Bendinelli i a la inferior la d'Antònia Sans. Foto: Miquel Margalef 

El pròxim 18 de novembre els socis del Club Muntanyenc hauran d’escollir la nova Junta Directiva així com el president que dirigirà el club els propers quatre anys. Antònia Sans i Silvano Bendinelli són les dues opcions que tenen per escollir els socis. Mentre que Sans presenta una Junta Directiva totalment nova Bendinelli encapçala una junta amb 3 membres de l’anterior i se l'ha etiquetat com la junta continuista. Les eleccions són històriques perquè des dels anys 80 només s’havia presentat una sola candidatura.

La Junta Directiva capitanejada per Antònia Sans va ser la primera en presentar-se. Amb l’eslògan “Fem bategar la llum al Club Muntanyenc de Sant Cugat” la candidatura vol crear debat després de molt temps sense qüestionar la feina de la Junta. “Encarem el procés electoral amb molta il·lusió i amb l’objectiu d’obrir debat, que hi hagi opció per escollir és fonamental”, va comentar Sans en la presentació de la seva proposta. Tornar als orígens i potenciar el club perquè torni a ser un referent a la ciutat és la base més nostàlgica que presenta Sans.  

Silvano Bendinelli i la seva junta van ser els segons en presentar-se a la ciutat sense eslògan però amb una idea molt clara: Fer créixer el club tant a nivell qualitatiu com quantitatiu. En referència a l’etiqueta de junta continuista que arrossega la candidatura, Bendinelli va deixar molt clar que no són continuistes ja que presenten un pla estratègic totalment nou: “L’experiència és un grau important”.

Sans va presentar onze objectius bàsics que la seva junta hauria de complir al llarg del mandat. Donar una gran importància als voluntaris perquè són l’actiu potencial del club i trobar motivacions per fer créixer aquesta base social del club, és el principal objectiu de Sans. Ajudar a potenciar les activitats individuals de totes les àrees del club, recaptar nous socis i reenganxar aquells que actualment són inactius també forma part de les fites marcades per la candidatura. Per tal de trobar els punts allà on falla el club, Sans proposa la creació d’una enquesta tancada que serveixi per esbrinar els punts dèbils i així reenganxar els socis inactius.

Els objectius de Sans pivoten tots en la potencialitat del club per agrupar noves activitats culturals i socials. Aquestes activitats servirien per aconseguir impulsar una captació de socis a la vegada que els fidelitzen i a més ajuden a fonamentar les bases dels voluntaris. En aquest mateix sentit la seu actual del CMSC es podria adequar per albergar algunes de les activitats que es volguessin tirar endavant.

Per la seva banda Bendinelli va presentar els seus objectius de programa fonamentats en tres grans blocs: model i visió del club, participació del soci i el paper del voluntari i l’economia. De manera paral·lela a les propostes de Sans, Bendinelli també va explicar, en la presentació de la candidatura, que el més important és ampliar la massa social i recuperar els socis inactius. Per a fer-ho la mesura principal és fidelitzar el soci a través de la seva sensació de pertinença a través d’activitats culturals. “La gent es pensa que només parlem de muntanya i el que hem d’aconseguir és ampliar els horitzons del club”, explicava el candidat a la presidència del club.

A falta de només quatre dies perquè es celebrin les eleccions Bendinelli no s’atreveix a pronosticar cap resultat final tot i que apunta que les sensacions són bones. Per la seva banda Sans va esmentar que els amics a la candidatura els hi estan donant molts suports i que són optimistes.

Membres de les candidatures

Junta Directiva d’Antònia Sans

Junta Directiva de Silvano Bendinelli

1.Berta Clarós

1.Ignasi Gonzalvo

2.Josep Maria Bordas

2.Jesús Gracia

3.Montserrat Antràs

3.Amàlia Roig

4.Montserrat Pio

4.Iris Casabona

5.Manel Bernadó

5.Imma Pueyo

6.Marc Dinarés

6.Mª Trinitat Fernández

7.Oriol Botey

7.Oliver Giralt

8.Isaac Martí

8.Ferran Muray

9.Manel Soler

9.Roger Roca

10. Jaume Cifuentes

 

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article