L'Ajuntament estudiarà cobrir la piscina del Parc Central

per Jordi Pascual

Política

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Piscina del Parc Central. Imatge santcugat.cat

ERC-MES va presentar en el Ple de novembre una moció per tal de cobrir la piscina del Parc Central i així fer-la servir durant tot l'any. Concretament es plantejava un projecte executiu per posar la coberta, la gestió del l'espai seguint els acords i l'obertura anual abans que acabi el 2016. La CUP-PC va presentar una esmena perquè la gestió fos pública. Èric Gómez, d'ERC-MES, va deixar clar que era la intenció i, per tant, es va retirar.

L'esmena que sí es va debatre i aprovar conjuntament amb la moció és la de CiU en què es plantejava un estudi de viabilitat tècnica, ambiental i econòmica per al projecte executiu i s'ampliava el termini d'obertura al cicle 2016-17. El màxim debat va arribar en l'adeqüació o no de fer referència en l'argumentació a altres espais esportius de la ciutat com el complex de Mira-sol o la piscina de La Floresta.

Malgrat tot, CiU, CUP-PC, ERC-MES, ICV-EUiA i PSC van aprovar la moció mentre que PP i C's es van abstenir. Aldo Ciprian, portaveu del grup de Ciutadans, va demanar votar els acords per separat però, com ERC-MES no ho va acceptar, es va decantar per l'abstenció. Ara cal esperar al desenvolupament de l'estudi de viabilitat.

Els articles publicats a la secció d'Opinió són responsabilitat de l'autoria de cada escrit.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article