Neix el Club Hoquei Valldoreix

per Sara Lasauca

Esports

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Foto: Sara Lasauca

Aquest dilluns 29 de juny el Club Hoquei Valldoreix ha anunciat el seu naixement al Club Esportiu de Valldoreix, una presentació suspesa aquests darrers mesos a causa de la COVID-19.

El nou club d’hoquei local neix amb la iniciativa de diversos pares i mares que comparteixen la il·lusió per iniciar els seus fills al món de l’hoquei herba. Lluis Feliu, promotor del Club Hoquei Valldoreix, explica que el seu lema Un somni que creix sorgeix a partir d’aquest desig per veure com els infants entre 4 i 9 anys comencen a jugar a l’hoquei i que pugui créixer una passió.

L’objectiu del club, tal com explica també Carles Tost, director esportiu, és el de generar un primer contacte per tal que se’n puguin enamorar ràpidament i formar-los per tal que després puguin continuar jugant, encara que sigui en altres clubs esportius.

Per aquest motiu, Feliu i Tost anunciaven que per ara, les categories amb les quals treballarà el club són: escola (de 4 a 6 anys), prebenjamins i benjamins, amb horaris d’entrenament establerts els dilluns i dimecres a les mateixes instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix. Tost recalca el privilegi de comptar amb unes instal·lacions com aquestes i ambdós agraeixen a Joan Carles Pradell (President del CE Valldoreix) l’aposta que han fet per acollir el nou club, tot i no tenir una història compartida amb l’hoquei sobre herba.

El club explica també que en aquests primers passos generats, l’objectiu no passa tant per les competicions, sinó en la formació de les persones i l’estímul amb partits amistosos amb altres clubs. Tanmateix, a llarg termini esperen poder ampliar les categories i federar-se i poder així competir.

La presència de Xavi Adell, president de la Federació Catalana d’Hoquei, mostra la bona relació amb la Federació i el mutu interès per tirar endavant aquest nou projecte. Adell celebrava aquest dia com una data molt important per la història de l’hoquei català: “Per a un president d’una federació no hi ha dia més important que el del naixement d’un fill, d’un club nou, però també com a amant i aficionat al món del hoquei. Avui és un gran dia”.

Adell també ha expressat el desig per tal que s’estableixin ponts entre el Junior de Sant Cugat, un club històric dins el món de l’hoquei, amb el nou Club Hoquei Valldoreix, perquè “l’hoquei són valors; aquests són els valors de l’hoquei, i hem de procurar que moltes més persones s’hi vinculin”. I afegeix: “aquests valors també són una qüestió de paritat. L’hoquei és un dels esports d’equip amb més paritat entre dones i homes, amb un 50% de presència femenina. L’hoquei no deixa ningú enrere.”

Joan Carles Pradell, per la seva banda, explicava que la voluntat del CE Valldoreix és contribuir en aquesta formació esportiva, continuant amb la seva condició de club multiesportiu, que aposta per iniciatives locals. Bernat Gisbert, vocal d’esports de l’EMD de Valldoreix, ha afegit que algunes de les problemàtiques a l’hora de trobar espais d’entrenament passen per la falta de competències en relació amb l’Ajuntament de Sant Cugat i conclou que la formació d’aquest nou club és una manera de situar el territori de Valldoreix dins el panorama esportiu, d’introduir l’hoquei herba i gaudir d’un entorn immillorable.

El web del Club Hoquei Valldoreix ja està disponible per tal de fer les inscripcions.

Recorda que elCugatenc és possible gràcies a les subscripcions
Tu també pots donar-li suport per 5 euros al mes Subscriu-t'hi

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article